З 1 липня регіональна філія Національної телекомпанії України розпочинає мовлення в ефірі радіостанції «Голос Донбасу». Значення події важко переоцінити, адже обласне радіо у прифронтовій Донеччині не працювало понад  два роки, після того як його потужності захопили проросійські незаконні збройні формування. І ось тепер завдяки спільним зусиллям Державного комітету телебачення та радіомовлення, Міністерства інформаційної політики та Національної телекомпанії України вдалося запропонувати мешканцям краю «Голос Донбасу».

«Найголовніше, що ми нарешті отримали нагоду відновити радіомовлення, — каже виконавчий директор Донецької філії НТКУ Віктор Підлісний. — Проте ще залишаються певні перешкоди і тому відразу вийти на повноцінне FM-мовлення поки не вдається, і ми змушені починати роботу на ультракоротких хвилях. Та впевнений, що вже найближчим часом уся область почує наші позивні і у  FM-діапазоні».

«Голос Донбасу» відтепер працюватиме цілодобово. На хвилях радіостанції жителі краю

зможуть послухати свіжі новини з усіх куточків області, інформаційно-аналітичні передачі про реалії та місцеві  проблеми, бесіди з цікавими людьми, пізнавальні та музичні програми. Знайти обласне радіо бажаючі зможуть не тільки на певній частоті, а й на окремому сайті.