АКЦІЯ. Заплативши за олімпійську медаль Володимира Кличка 1 мільйон доларів, покупець на знак пошани повернув нагороду чемпіонові.

Фонд братів Кличків провів 29 березня черговий благодійний аукціон, який відрізнявся від попередніх унікальним лотом. Золота медаль, здобута Володимиром на Іграх в Атланті-1996  у найпрестижнішій боксерській ваговій категорії, стала основою подальших успіхів обох спортсменів.

Розчулений великодушним жестом олімпійський чемпіон, коментуючи  перебіг подій зазначив, що ця медаль стала ключем, що  відчинив багато дверей. «Наша мрія стала реальністю. А завдяки коштам, котрі заплатив за неї  добродійник, ми також зможемо втілити в життя мрії сотень тисяч українських дітей. Від імені цих дітей, їхніх батьків та вчителів дякую вам за небайдужість», —  цитує слова Володимира прес-служба фонду.

Загалом на аукціоні було зібрано понад 1 млн  500 тис. доларів. Усі кошти підуть на благодійні проекти Фонду братів Кличків. Крім того, гості заходу перераховували гроші й на організовані фондом акції з реконструкції дитячих спортивних шкіл та організації літніх дитячих таборів.