На Вінниччині цього року співпраця Міндоходів та громадськості вийшла за формат офіційних засідань. Завдяки активності громадської ради краяни долучаються до процесів покращення податкових і митних процедур. В області активно проводили круглі столи, фокус-групи, знайомства з особливостями роботи центрів обслуговування та митних постів. 

За словами начальника головного управління Міндоходів у Вінницькій області Геннадія  Федика, такий діалог — це можливість професійно, ефективно, а головне оперативно вирішувати нагальні питання, що виникають у відносинах влади та бізнесу.

У головному управлінні Міндоходів в області під час засідання громадської ради підбили підсумки роботи та визначали вектори впливу і контролю за діяльністю підрозділів, а  також обговорили пропозиції з удосконалення норм податкового законодавства, підготовлені на нещодавньому засіданні тимчасової комісії громадської ради. Тож зворотний зв’язок працює ефективно. «Тільки на основі ваших пропозицій, спільних обговорень ми зможемо знайти найоптимальніші рішення, які буде спрямовано до Міністерства доходів і зборів України. Вони сприятимуть удосконаленню податкової й митної системи», — зауважив Геннадій Федик, звертаючись до представників громадськості.