ЖИТТЄВА ПОЗИЦІЯ. На Волині свідок дорожньо-транспортної пригоди зупинив водія, що скоїв наїзд на велосипедиста і втікав з місця пригоди. 

24-річний житель обласного центру на автодорозі Луцьк—Дубно поблизу села Підгайці Луцького району на високій швидкості скоїв наїзд на велосипедиста, смертельно травмував його і спробував утекти із місця пригоди. Це побачив місцевий житель Микола Потейчук. Він на власному автомобілі кинувся переслідувати втікача, що «їхав на скаженій швидкості», обігнав його, перегородив тому дорогу і змусив зупинитися. Дружина Потейчука відразу зателефонувала до міліції та швидкої допомоги, а його діти записали реєстраційний номер автівки. Тільки після цього водій-порушник зізнався, що втік з місця пригоди, бо злякався.

Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків із громадськістю УДАІ УМВС України у Волинській області майор міліції Андрій Владимир розповів, що підозрюваний керував автомобілем у нетверезому стані.

— Крім цього, зафіксовано значне перевищення швидкості, — повідомила працівник відділу громадських зв’язків УМВС України у Волинській області Юрія Сіліч. — Під час зіткнення водій навіть не зупинився і не поцікавився потерпілим... На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група, яка в подальшому й кваліфікуватиме злочин.

Правоохоронці заохотили Миколу Потейчука за допомогу у розкритті злочину Почесною грамотою УМВС та іменним годинником.