Неспокійною видалася та ніч для правоохоронців Сум, яким довелося гасити конфлікт в одному з нічних клубів міста. Його відвідувачі — представники Близького Сходу — взялися з’ясовувати стосунки між собою, чим неабияк наполохали і гостей, і адміністрацію закладу. Тож довелося викликати наряд міліції, щоб утихомирити завзятих арабів.

 Але на появу працівників правоохоронних органів розбишаки відреагували по-своєму. Один з них ударив міліціонера в обличчя, а інший жбурнув графином і поранив другого правоохоронця. Та представникам державної служби охорони вдалося зв’язати порушників, їх доставили до відділення.

Спершу араби вдавали, що не розуміють мови, однак із часом їх вдалося розговорити. Нині вирішується питання про порушення кримінальної справи за хуліганство і злісну непокору правоохоронцям.

Як, до речі, й щодо 18-річного сумчанина, який тієї самої ночі вчинив бешкет під час дискотеки в іншому розважальному клубі. Спершу він чіплявся до всіх, хто траплявся на його п’яному шляху, а коли міліціонери вирішили заспокоїти хулігана, розперезався не на жарт. Один з результатів нетверезого «подвигу» — розбите дзеркало у службовому автомобілі міліціонерів. Тут уже юнак швидко все зрозумів. Його також чекає судова справа, результат якої не порадує бешкетника.