ФУТБОЛ. Гравці мюнхенської «Баварії» поділилися враженнями після розгромної перемоги над каталонською «Барселоною» у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів, передає ТСН з посиланням на FC Bayern Munchen.

Капітан баварців ФІЛІПП ЛАМ:

– Важко повірити в таку перемогу. Команда довела, що у неї є потенціал боляче вкусити навіть «Барселону». Сьогодні було зроблено тільки півсправи. Наступного тижня ми повинні точно так само, як і сьогодні, відпрацювати в обороні. Сьогодні це стало ключем до перемоги. Ми завжди відходили назад при втраті м'яча і дозволили супернику створити всього кілька гольових моментів. Крім цього, нам вдавалося успішно грати і в атаці.

БАСТЬЯН ШВАЙНШТАЙГЕР:

– Ми постаралися тиснути на них і нам це вдалося. Спочатку нам знадобилося небагато часу, щоб пристосуватися до їх стилю гри. По ходу зустрічі у нас виходило все краще і краще. Ми доклали багато зусиль, добре, що вони виправдалися.

ТОМАС МЮЛЛЕР:

– Я вніс свій доробок, все пройшло просто чудово. У півфіналі на кожному лежить велика відповідальність. Коли матч закінчується подібним чином, відчуваєш себе добре. Я знаю, що можу добре зробити свою справу, тільки якщо багато пересуваюся. 4:0 – це мрія. Світ вже багато разів бачив магію «Ноу Камп», але ми сповнені рішучості довести, що це нас не торкнеться.

АР'ЄН РОББЕН:

– Це якесь божевілля, в це складно повірити. В останні п'ять років «Барселона» домінувала в Європі. Ми можемо пишатися собою, але повинні зберігати спокій. Поки що можна насолодитися цим вечором. Ми добре почали, і практично відразу у мене з'явився хороший момент. Відчувалося, що команда готова. Ми відчайдушно боролися і завжди відпрацьовували в обороні. Це і стало ключем до перемоги.

ДАВИД АЛАБА:

– Ми грали як єдине ціле. Командна гра – ось у чому наша сила. Ми багато працювали і у нас багато що вийшло. Наступного тижня ми повинні зберегти концентрацію і добитися результату.

ХАВІ МАРТІНЕС:

– У цьому сезоні ми провели багато класних матчів, і я не впевнений, що цей – найкращий. Ми знали, як треба грати проти «Барселони». У них майже не було моментів, тоді як ми контролювали центр поля і не давали їм пасувати. Плюс скористалися стандартами. Незважаючи на те що довелося дуже багато бігати без м'яча, як, втім, будь-кому проти «Барселони», ми відчували себе комфортно. У випадку з будь-яким іншим суперником ми могли б впевнено почувати себе перед матчем у відповідь, але це «Барса». В 1/8 фіналу вони розгромили «Мілан» з рахунком 4:0.