ВИСТАВКА. Герої минулого придивляються до нащадків на авторських знімках Юрія Хромушина та Вадима Лісового, Віктора Берхіна та Льва Шлапоберського. Вони зафіксували найважливіші події суспільного і культурного життя Луганщини різних років: зведення нових промислових об’єктів, житлових кварталів у містах і селищах, відкриття науково-дослідних інститутів. Експозиція «Це наша з тобою біографія» приурочена до 75-річчя утворення області.

Понад триста світлин, плакати радянського періоду, почесні стрічки, зразки продукції, що випускали раніше підприємства області, — це ті експонати, які у краєзнавчому музеї представляють багатство Луганщини. Та найбільший  скарб краю — люди — аматори й професіонали, яким властиве жертовне служіння ідеалам добра й краси, самовіддане вміння дарувати своє серце сучасникам.

Тож зі світлин за відвідувачами виставки спостерігають і Стаханов, відомий своїм рекордом, і винахідники Бахмутський та  Чихачов, космонавт Шонін і письменник Титов, поет Матусовський.

«Прагнемо, щоб люди, які пережили ці часи, чия молодість припала на минуле століття, згадали своє життя. А молодь,  народжена  вже в незалежній Україні, дізналася докладніше історію нашої області», — розкриває головний задум виставки завідуюча відділом сучасної історії Луганського обласного краєзнавчого музею Ольга Приколота.