КОНТРОЛЬ. Прем’єр-міністр Микола Азаров привітав працівників Держфінінспекції з нагоди 20-ї річниці утворення державної контрольно-ревізійної служби в Україні. Він спершу зачитав привітання Президента Віктора Януковича до працівників органів державного фінансового контролю, в якому глава держави висловив впевненість, що знання і досвід працівників Держфінінспекції, «набуті протягом двох десятиліть, високий фаховий рівень, відповідальність та сумлінність і надалі сприятимуть надійному захисту суспільних інтересів і стануть запорукою подальшого зміцнення системи державних фінансів».

Від себе особисто Прем’єр-міністр додав, що з роботою органів державного фінансового контролю добре знайомий: «Знаю, як багато робить ваша служба протягом двадцяти років для того, щоб наша країна розвивалася, а ті бюджетні кошти, які використовують для реалізації різних програм, були спрямовані з користю для справи, для країни, для її людей», –– зазначив Микола Азаров.

Він наголосив, що перед Держфінінспекцією стоять великі завдання, зокрема в контексті реалізації програми активізації вітчизняної економіки, яка передбачає чимало стимулів, з точки зору підтримки держави, для багатьох проектів, зокрема й інвестиційних. «Відповідно «державне око» за цим процесом має спостерігати пильно, своєчасно виявляти можливі порушення, давати рекомендації уряду, сприяючи тим самим ефективності нашої роботи», –– цитує слова Миколи Азарова департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. 

Прем’єр-міністр привітав працівників галузі з присвоєнням почесних звань, вручивши їм нагороди. Також Микола Азаров вручив кращим працівникам цінні подарунки від Президента України та Почесні грамоти і Подяки Кабміну. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»