ІНТЕРНЕТ І БІЗНЕС. Компанія Google створила безкоштовну платформу Get Your Business Online. Вона призначена для того, щоб допомогти дрібним компаніям вивести свій бізнес в інтернет.

Поки що програма доступна тільки американським компаніям, але з часом вона може бути розширена. За даними Google, 58% американських компаній не мають представництва в інтернеті при тому, що 97% користувачів інтернету шукають інформацію про товари і послуги он-лайн, повідомляє ICTV.

«У найближчі три роки ті бізнеси, які використовують інтернет, будуть рости на 40% швидше, ніж ті, хто цього не робить. Програма Get Your Business Online дозволяє швидко, просто і безкоштовно створити сайт для вашого бізнесу», - повідомляють в компанії.

Ця платформа дозволяє створити веб-версію, так і мобільний сайт. Компанії-учасники програми стануть учасниками бізнес-лістингів Google, тобто потраплять у пошукову видачу, Google Maps, Google+, у результати мобільного пошуку.

У компанії обіцяють зареєструвати домен для бізнесу і знайти для нього хостинг, який буде обслуговуватися безкоштовно протягом року.