Чудовим заходом став для дітей та їхніх батьків, які приїхали на Рівненщину з гарячих точок України, майстер-клас із приготування піци від Євгена Клопотенка. Відомий кулінар і головний захисник борщу, як з’ясувалося, — друг начальника обласної військової адміністрації Віталія Коваля. Саме він запросив кулінара до Рівного, щоб подарувати всім гарний настрій та хоч на кілька годин відволіктися від думок про війну. Разом із дітьми вони приготували піцу з грибами та куркою. Вийшло смачно й неперевершено. А перемогла в кулінарній боротьбі, звісно ж, дружба.

 

Дійство відбувалося (тепер уже можна про це сказати) у вищому професійному училищі ресторанного сервісу й торгівлі — одному з базових закладів для підготовки затребуваних на ринку праці фахівців. Тут створено навчально-практичний центр відповідного профілю. Загалом же таких центрів за різними напрямами із надсучасним обладнанням на Рівненщині 30. Відповідні кошти до війни в них інвестувала держава.

 

Цей захід користувачі соцмереж називають найпозитивнішим на Рівненщині від початку війни. А також вдалим сеансом психотерапії.

Смачним і веселим стало приготування піци разом з відомим кухарем для дітей у Рівному. Фото надав автор