ВИЗНАННЯ. Президент Віктор Янукович привітав хліборобів Запорізької області з намолотом першого мільйона тонн зерна. «Дякую за наполегливу щоденну працю, відданість хліборобській справі і любов до рідної землі», — йдеться у вітанні глави держави. Він побажав міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових трудових звершень на благо України. З намолотом першого мільйона тонн зерна Віктор Янукович привітав і хліборобів Дніпропетровської області. «Переконаний, що ваша відданість хліборобській справі, наполегливість у праці завжди слугуватимуть зростанню добробуту нашого народу», — йдеться у вітанні Президента. Віктор Янукович побажав хліборобам міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпної життєвої енергії та нових звершень задля процвітання України.

Привітав Віктор Янукович і Михайла Охендовського з обранням на посаду голови Центральної виборчої комісії. «Це свідчення визнання Вашого авторитету серед колег та високого професіоналізму. Переконаний, що Ваш багаторічний досвід стане надійною запорукою забезпечення демократичних виборів в Україні», — цитує слова привітання  прес-служба Президента. Глава держави побажав Михайлові Охендовському на його відповідальній посаді плідної роботи на благо українського народу.

***

Президент Віктор Янукович перебуває в Автономній Республіці Крим у робочій відпустці, під час якої у графіку глави держави заплановано низку зустрічей та переговорів. Планується, що під час відпустки Президент візьме участь у заходах, присвячених святкуванню 1025-річчя хрещення Київської Русі. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»