ВІДПОЧИНОК. На травневі свята туристичний потік до Криму збільшиться на 25% порівняно з минулим роком. Про це повідомив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов. «Курортний сезон у Криму вже починається. За даними туроператорів, у цьому році буде значно більше путівок порівняно з 2012 роком, який був рекордним за кількістю туристів», — сказав він.

У цілому, за попередніми підрахунками, на травневі свята в Криму очікується приблизно 150 тисяч туристів. Відпочивальників готові прийняти 169 санаторіїв і 197 готелів.

При цьому значне зростання турпотоку зафіксовано в санаторному комплексі. «Люди приїжджають не тільки на море, а й на санаторне лікування. Відзначено великий приплив російських туристів. Крім того, досягнуто домовленості з Білоруссю і Азербайджаном, які готові за рахунок власних коштів оздоровлювати в Криму своїх громадян», — повідомив Анатолій Могильов.

Усього з початку року у Криму вже відпочило 255 тисяч осіб, це майже на 30% більше, ніж торік, повідомляє прес-служба уряду автономії.