Харківський «Металіст» незадоволений рішенням КДК ФФУ щодо догравання матчу з дніпропетровським «Дніпром», передає ТСН.

За словами першого віце-президента клубу Костянтина Пивоварова, віце-чемпіон України готуватиме апеляцію до Апеляційного комітету ФФУ.

Костянтин Володимирович наголосив, що компромісним варіантом у ситуації, що склалася, було б перегравання матчу.

«Гавці дніпропетровської команди прекрасно грали і вже точно не винні у трагедії. Разом з тим , регламент треба поважати, і він каже якраз про одне –  випадку, якщо форс – мажору не було, то варіант один – технічна поразка .

Однак, хочу зазначити, що, на мій погляд, компромісним рішенням було б перегравання матчу. Адже коли б ми не «догравали» поєдинок – умови вже будуть зовсім іншими. «Дніпро» грав на тлі втоми після матчу Ліги Європи, нас усіх чекав другий тайм... А тепер все буде зовсім інакше», – заявив Пивоваров.

Віце-президент резюмував, що найкращим варіантом була б угода «Металіста», «Дніпра» Прем'єр-ліги і ФФУ про перегравання мату, щоб сильніший визначався на футбольному полі.

Нагадаємо, поєдинок «Дніпро» – «Металіст» було зупинено за рахунку 2:1 на користь дніпропетровців через проблеми з освітленням «Дніпро-Арени».

Пізніше «Металіст» закликав зарахувати супернику технічну поразку, однак Дирекція Прем'єр-ліги постановила дограти матч. Після цього віце-чемпіон України звернувся зі скаргою до КДК ФФУ, який відхилив її.