Нові пристрої полегшать життя інвалідам та людям похилого віку. Фото надане прес-службою Миколаївської облдержадміністрації

Інвалідам та особам похилого віку з міста Миколаєва, Очаківського, Новоодеського, Жовтневого та Баштанського районів передано 38 ходунків-ролаторів. Засоби придбано за рахунок обласного благодійного фонду «Планета добра». В інших містах та районах області ходунки-ролатори будуть вручені найближчим часом за місцем проживання.

Заступник голови Миколаївської обласної держадміністрації Оксана Янішевська подякувала фонду за благодійну акцію і зазначила: «На Миколаївщині багато людей з особливими потребами. Ми намагаємося не просто виконувати державні програми, а й знаходити додаткове фінансування для допомоги тим, хто потребує уваги та підтримки. Завдяки фонду «Планета добра» ми отримали перші ходунки-ролатори. Таких пристроїв ще немає в області. Всі люди дуже вдячні за подарунок». Потреба на 2015 рік на Миколаївщині в забезпеченні технічними й іншими засобами реабілітації людей з особливими потребами становить майже 39 тисяч.