Міністерство доходів і зборів  разом із Федеральною митною службою Російської Федерації розвиватимуть співпрацю з організації спільного контролю, обміну попередньою інформацією та управління ризиками. Такої домовленості досягнуто у Києві під час зустрічі керівників двох відомств Олександра Клименка та Андрія Бєльянінова.

Ідеться зокрема про поглиблення співпраці у сфері правоохоронної, експертної та науково-методичної діяльності, вдосконалення митних процедур під час переміщення через державний кордон предметів релігійного призначення.

Олександр Клименко зауважив, що його міністерство розраховує на подальшу плідну співпрацю із Федеральною митною службою сусідньої держави для швидкого вирішення проблемних питань, що виникають на українсько-російському державному кордоні. А його колега виявив зацікавленість  у  вивченні нашого досвіду з  об’єднання податкової та митної служб, особливо в контексті процедур пост-аудиту й роботи слідчих підрозділів Міндоходів, повідомляє прес-служба відомства.