БОКС. У середу ввечері завершився боксерський турнір на XXVII Всесвітній літній Універсіаді-2013. В доробку українських боксерів дві золотих медалі і одна бронзова. Чемпіонами Універсіади стали Олександр Гвоздик та Дмитро Митрофанов, передає ТСН

Фінальний бій Дмитра Митрофанова пройшов за сценарієм нашого боксера. Виключенням став лише стартовий раунд, який залишився за узбеком Азізбеком Абдугофуровим. Та й цей раунд, як виявилося пізніше, Дмитро просто провів у «розвідці», немов навмисне віддавши перевагу опоненту, аби віднайти слабкі сторони свого суперника, щоб у наступних двох раундах «увімкнути підвищену швидкість» та просто таки декласувати свого супротивника.

В підсумку: потужний технічний арсенал в поєднанні з відмінними фізичними кондиціями дали змогу здобути перемогу з впевненим рахунком 3:0.

Фінал у ваговій категорії до 81 кг

Фінальний поєдинок Олександра Гвоздика, на жаль, але так і не відбувся. Чому на жаль? А саме тому, що цей поєдинок був надзвичайно цікавий з точки зору видовищності, адже у фінальному двобої мали зійтися лідери вагової категорії: Олександр Гвоздик та росіянин Дмитро Бівол.

Проте, внаслідок отриманої травми у півфіналі, Бівол так і не зміг вийти на ринг проти нашого чемпіона. А коли камера піймала росіянина на трибунах, Дмитро сидів з перебинтованою рукою та аплодував успіху нашого чемпіона, та й сам напевно був задоволений сріблом.

Нагадаємо, що бронзовим призером став Денис Берінчик.