ЗАТРИМКА. У середу вранці швидкісний поїзд «Нyundai» знову зламався і не зміг виїхати зі Львова до Києва, передає ТСН з посиланням на «Українську правда». 

Пасажир «Нyundai» Сергій повідомив, що потяг мав відправитися з львівського вокзалу о 7 ранку, проте цього не сталося.

«Ми так і не виїхали. Нам нічого не пояснили, просто сказали пересісти в звичайний потяг, в купе. О 8 з чимось ми поїхали», – розповів Сергій.

Він додав, що при цьому пасажирам не пояснили причину зміни потягу і не вибачилися за запізнення.

«Нyundai» крутили, вертіли, але так і не змогли завести. Начальство потихеньку з'їжджалося, але нічого не допомогло», – розповів Сергій.

Раніше повідомлялося, що всі рейси корейських потягів Hyundai Rotem будуть супроводжувати аварійні бригади, які в разі аварії зможуть швидко полагодити поїзд.

Наприкінці грудня представники компанії Hyundai Corporation заявили, що розібралися з причинами постійних поломок потягів, обіцяли виправити їх протягом декількох тижнів, а також пропонували провести додаткові курси машиністам.

Колишній міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що проект швидкісних потягів Hyundai дістався йому від попереднього керівництва міністерства.

У грудні корейські потяги часто виходили з ладу, прибували з багатогодинним запізненням, у багатьох випадках пасажирів пересаджували на інші потяги.