Всіляко допомагати дітям з обмеженими можливостями в розвитку їхніх талантів обіцяє Прем’єр-міністр Микола Азаров. Про це він заявив під час відвідин виставки 17-річної художниці Дарини Безкостої. Глава уряду подякував усім причетним до створення персональної виставки робіт юної художниці. «Я глибоко переконаний, що надавати допомогу і підтримку талановитим дітям — громадянський обов’язок кожного», — наголосив Прем’єр.

«Треба допомагати дітям з особливими потребами мати нормальне коло спілкування і освіту. Ми робитимемо все, щоб такі діти здобували освіту рівня своїх ровесників», — запевнив Микола Азаров, додавши, що нині уряд займається розвитком мережі центрів реабілітації для дітей-інвалідів.

«Наприклад, у Херсонській області будують великий центр. Там таке фінансування: половина — державних коштів, половина — приватних інвесторів. Я думаю, що всі діти, яким необхідна реабілітація, дістануть таку можливість, незалежно від матеріальних можливостей», — цитує УНІАН слова Прем’єр-міністра.