ТЕНІС. Марія Шарапова зіграє у фіналі Відкритого чемпіонату Франції з тенісу – «Ролан Гаррос» із першою ракеткою світу, американкою Сереною Вільямс, передає УКРІНФОРМ з посиланням на офіційний сайт змагань. 

«У півфінальному поєдинку Серена Вільямс обіграла італійку Сару Еррані, посіяну під п'ятим номером. Матч, що тривав 46 хвилин, завершився з рахунком 6:0, 6:1 на користь американки», – зазначається в повідомленні.

Раніше Шарапова, посіяна на «Ролан Гаррос» під другим номером, в матчі 1/2 фінали взяла верх над Вікторією Азаренко з Білорусі з рахунком 6:1, 2:6, 6:4.

Шарапова гратиме у фіналі Відкритого чемпіонату Франції другий рік поспіль: у 2012 році у вирішальному матчі вона зустрічалася з Еррані та отримала перемогу в двох сетах. Серена грала у фіналі «Ролан Гаррос» одинадцять років тому, коли вперший і поки востаннє стала чемпіонкою. Фінальна зустріч пройде в суботу, 8 червня.

У п'ятницю, 7 червня, півфінали на «Ролан Гаррос» проведуть чоловіки: Новак Джокович позмагається з Рафаелем Надалем, а Жо-Вілфрид Тсонга – з Давидом Феррером.