Кабінет Міністрів України визначив друковані державні та місцеві ЗМІ, в яких розміщуватимуться оголошення про виклик до суду відповідачів, і свідків, місце перебування яких невідоме. Про це йдеться у розпорядженні уряду №1333 від 16 грудня 2015 року, повідомляє Zaxid. netз посиланням на «Українські Новини».

Загальнодержавним друкованим виданням для розміщення оголошень про виклик до суду визначено видання «Урядовий кур'єр».

Відповідно до документа, у Львівській області таке право отримало видання «Високий замок».

Окрім цього, до регіональних друкованих ЗМІ увійшли «Вінничина» (Вінницька область), «Волинь – нова» (Волинська область), «Вісті Придніпров'я» (Дніпропетровська область), «Донеччина» (Донецька область), «Житомирщина» (Житомирська область), «Новини Закарпаття» (Закарпатська область).

У Запорізькій області оголошення про виклик до суду повинна розміщати «Запорізька правда», в Івано-Франківській – «Галичина», у Київській – «Час Київщини», у Кіровоградській – «Народне слово», у Луганській – «Вісник Луганщини», у Миколаївській – «Рідне Прибужжя», в Одеській – «Одеські вісті», у Полтавській – «Зоря Полтавщини».

У Рівненській області оголошення про виклик до суду повинні розмістити «Вісті Рівненщини», у Сумській – «Сумщина», у Тернопільській – «Свобода», у Харківській – «Слобідський край», у Херсонській – «Наддніпрянська правда», у Хмельницькій – «Подільські вісті», у Черкаській – «Черкаський край», у Чернівецькій – «Буковина», у Чернігівській – «Деснянська правда».

Своїм розпорядженням Кабмін затвердив «Хрещатик» для розміщення оголошень про виклик до суду в Києві.