ДОРУЧЕННЯ. Прем’єр-міністр Микола Азаров під час наради з керівниками облдержадміністрацій доручив забезпечити своєчасну та в повному обсязі виплату відпускних учителям. «У нас ніколи не було проблем із своєчасною виплатою відпускних учителям. Не має бути її і зараз. Якщо виникають якісь проблеми, оперативно розв’язуйте їх разом із Міністерством фінансів. За необхідності звертайтеся особисто до мене. Це питання має бути чітко вирішено», — заявив глава уряду. 

Водночас він підкреслив, що за кілька тижнів розпочнеться збирання зернових, і закликав місцевих керівників ретельно підготуватися до цієї роботи, а також розпочати підготовку до осінньо-польової кампанії. «У нас непогані прогнози на врожай, тому наше завдання — максимально використовувати всі засоби для його збирання», — наголосив Микола Азаров.

Крім того, він доручив розпочати підготовку до опалювального періоду та забезпечити своєчасний розрахунок за електроенергію та газ, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.