У Сумах урочисто відкрили новий дитячий дошкільний заклад «Яблунька», який став 41-м дитсадком у комунальному господарстві обласного центру. Кошти на його облаштування — приблизно 4 мільйони гривень — надано з міського бюджету.

Неймовірно, але це перший збудований за роки незалежної України дитячий садок. Сумський міський голова Олександр Лисенко не тільки привітав місцевих жителів із цією подією, а й запевнив, що міська влада надалі надаватиме особливої уваги зведенню нових дошкільних навчальних закладів. 

«Яблунька» стала у пригоді батькам і малечі, які живуть у густонаселеному районі Хіммістечко. До цього дошкільнят доводилося «розселяти» по інших мікрорайонах міста, що завдавало значних клопотів батькам і дітям. А тепер до їхніх послуг просторе і світле приміщення, в якому є все для повноцінного навчання, виховання, відпочинку хлопчиків і дівчаток. Олександр Лисенко та завідуюча дитсадком Наталія Матюхіна на території закладу посадили яблуньку, яка здавна символізує достаток, щедрість, любов і мудрість.