РІШЕННЯ. Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines з 16 січня розпочинає щоденні польоти до Києва, передає УКРІНФОРМ з посиланням на еміратське інформагентство WAM. 

«Emirates Airlines повідомила про плани розширення маршрутів у країни Східної Європи, запускаючи з 16 січня 2014 року щоденний рейс до Києва у міжнародний аеропорт «Бориспіль». Це буде перший рейс авіакомпанії в Україну і 35-й маршрут Emirates Airlines у Європу», – йдеться у повідомленні.

Щодня між українською столицею і найбільшим містом ОАЕ курсуватимуть аеробуси A340-500. До послуг пасажирів рейсу будуть 12 місць у першому класі, 42 місця у бізнес-класі та 204 місця в економ-класі. Відправлення рейсу ЕК171 з Дубая заплановано на 17:15, прибуття до Києва о 20:35 того ж дня. Виліт з «Борисполя» – о 21:10 і прибуття в Дубай о 4:55 наступного дня. На борту літака діє розважальна система Ice Entertainment System, сотні теле- й аудіоканалів з новинами спорту, економіки та політики, відеоігор.

«Ми вбачаємо потужний потенціал в Україні. Пасажири Emirates матимуть змогу літати нон-стоп до нашого центру в Дубаї з подальшим зручним стикуванням з рейсами на острови в Індійському океані і до країн Азії, на додачу до нашої розгалуженої австралійської мережі», – зазначив Г'юберт Фреч, старший віце-президент підрозділу Commercial Operations – West компанії Emirates.

Нагадаємо, на сьогодні в Україну з ОАЕ літають еміратські компанії Air Arabia (Шарджа) та flydubai (Дубай).