ВІТАЄМО! Сьогодні друкований орган ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» — багатотиражна газета «Вагонобудівник» відзначає своє 90-річчя.

Перша на Кременчуччині багатотиражка, яку редагував Андрій Акімов, виходила накладом 200 примірників і мала назву «Залізна зміна». Дещо пізніше вона називалася «Шабер», а з 1935 року її перейменували у «Вагонобудівник». Плинув час, змінювалися покоління й політичні устрої, а завдання заводської багатотиражки – бути газетою для людей праці – залишалося незмінним. Та по-справжньому цікавою, різноплановою, насиченою газета стала з лютого 2003 року, після того як президент товариства Володимир Приходько істотно поліпшив умови праці співробітників редакції, оснастив її сучасною комп’ютерною технікою, а редактором було призначено Ганну Кудіярову.

На цей час разовий тираж газети – 2000 примірників. Не кожна районка має стільки. А популярність «Вагонобудівника зростає». Він продовжує гідно вести життєпис славетного підприємства, фіксувати його поступальний рух уперед. Розповідати кременчуцькій громаді про тих, хто ударно трудиться в його цехах в ім’я Полтавщини та України.

Так тримати, дорогі колеги! З роси і води вам!

 З повагою, урядовокур’єрці