ПРЕС-АНОНС. 14 червня у рамках Першого міжнародного бізнес-форуму «ABC: Ukraine & Partners» під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула відбудеться дискусія  «Інвестиційні та бізнесові можливості розвитку інфраструктури та реалізації транзитного потенціалу України», а також засідання  круглого столу «Від Євро 2012 до Євробаскету-2015 та Зимової Олімпіади-2022».

1.В панельній дискусії «Інвестиційні та бізнесові можливості розвитку інфраструктури та реалізації транзитного потенціалу України» також візьмутьучасть Міністр інфраструктури України Володимир Козак, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник, Перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Сергій Прохоров та інші.

Учасники наради обговорять питання стосовно спрощення дозвільних процедур у будівництві, розвиток національних і транзитних перевезень. В ході дискусії також будуть розглянуті нові можливості інвестиційного співробітництва.

Під час круглого столу заплановано виступи українських експертів: «Роль бізнесу у розвитку інфраструктури» та «Державно-приватне партнерство у дорожньому господарстві»

Засідання панельної дискусії відбудеться 14 червня (10.00 - 11.30), в Залі Чемпіонів НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

2.В круглому столі «Від Євро 2012 до Євробаскету 2015 та Зимової Олімпіади 2022» приймуть участь Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, Генеральний директор заявочного комітету Зальцбург 2014 Гернот Ляйтнер та інші.

Учасники круглого столу обговорять актуальні питання, пов'язані з підготовкою України до проведення чемпіонату Європи з баскетболу у 2015 році та подачі заявки на проведення Зимових Олімпійських Ігор 2022 року.

Під час круглого столу заплановані доповіді: «Євро-2012: економічні, соціальні, іміджеві підсумки для України», «Євробаскет-2015: пріоритет – ефективність»,  «Зимова олімпіада-2022»,  виступи українських та іноземних учасників круглого столу.

Засідання круглого столу відбудеться 14 червня (12.00 - 13.30), в Залі Чемпіонів НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

Додаткова інформація за телефонами: 050 938 12 43, 098 376 49 35

ДОВІДКА. Форум «ABC: Ukraine & Partners» за участю Прем'єр-Міністра України, керівників урядів, міжнародних економічних організацій, міністрів держав – партнерів України, топ-менеджерів провідних інвестиційних, фінансово-банківських та бізнес-структур, керівників торговельно-промислових палат та асоціацій проводиться вперше та має стати щорічним. Форум складається з низки панельних дискусій, презентацій, круглих столів, пленарних засідань та культурно-мистецької програми. Його мета поліпшення інвестиційного клімату та іміджу України, створення постійно діючої платформи для діалогу влади з бізнесом та інвесторами,  залучення інвестицій у провідні сфери та галузі економіки.