ЄВРО-2012. Україна гідно презентує себе під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року – як з точки зору організації турніру, так і виступу на ньому національної футбольної збірної. В цьому переконаний капітан «жовто-синіх» Андрій Шевченко. Про це він сказав в коментарі офіційному бюлетеню ЄВРО-2012, передає УНН.

Шевченко також додав, що першість континенту є дуже важливою подією в історії нашої країни.

«Я надзвичайно пишаюся тим, що Україна отримала можливість провести чемпіонат Європи. Для України це дуже важливий турнір, не лише з точки зору розвитку футболу, але й для країни та народу. Україна буде на висоті і добре підготується до проведення турніру – для нас це питання національної гордості», – наголосив гравець.

За словами Шевченка, іноземні вболівальники знайдуть, чим зайнятися в час між матчами. «В обох країнах багато відомих архітектурних пам’яток та чудових місць. Вболівальникам сподобається подорожувати нашими прекрасними містами», – зазначив Шевченко.

Водночас, він упевнений, що українська збірна гідно представить країну на Євро. «У нас в команді багато молодих гравців, що наполегливо тренуються, готуючись до турніру, і я впевнений, що вони гідно покажуть себе на чемпіонаті», – резюмував капітан збірної України.