Істотну допомогу одержав цими днями особовий склад УМВС у Сумській області. Галузеве міністерство, Сумська ОДА та Сумська облрада  передали правоохоронцям матеріально-технічні цінності на загальну суму півтора мільйона гривень.

Вручаючи супровідні документи, голова Сумської ОДА Микола Клочко наголосив, що оновлення матеріально-технічної бази управління нині актуальне. Адже йдеться не тільки про підвищення якості щоденної служби у краї, а й безпеку бійців, які захищають східні кордони України. Відтепер сумська міліція має у розпорядженні сучасний комплекс «Оберіг», відео- та фотоапаратуру, комп’ютерну техніку, формений одяг, зразки стрілецької зброї, пально-мастильні матеріали, запасні частини тощо. Крім цього, роті міліції громадської безпеки особливого призначення передано два бронетранспортери.

Того самого дня заступник начальника слідчого відділення Конотопського міськвідділу Сергій Кагітін та лікар-хірург поліклініки УМВС у Сумській області Василь Журавель одержали відомчі відзнаки МВС України. Як вказано в документах, за зразкове виконання службових обов’язків у зоні АТО, ініціативу, наполегливість, активну участь у громадському житті колективу.

Микола СУМСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»