РЕЙТИНГ

Українську столицю  визнали містом з найкрасивішими в світі жінками

Ганна РОМАШКО
для «Урядового кур’єра»

Мав рацію відомий український співак Павло Зібров, коли співав, що веселі, стрункі й гомінкі киянки — найкращі у світі коханки й найкращі у світі жінки. Днями  цю тезу підтвердив і Міжнародний туристичний журнал Travelers Digest, який  визнав Київ містом, де проживають найгарніші жінки у світі,  повідомляє інтернет-видання «Фокус» з посиланням на ТСН.ua.

Рейтинг Топ-10 міст з «найгарячішими дівчатами» був складений на основі відгуків сотень туристів, які подорожують  планетою.

«Київ, без сумніву, є містом, де живуть найкрасивіші жінки у світі. Візит до Києва викликає трепет, і важко повірити, що такі красуні взагалі існують. Крім того, вони не такі затюкані, як їхні російські колеги », — характеризує дайджест киянок. До речі, наші  «конкурентки» з Москви — лише на шостому місці.

Чим далі по світу, тим більше тягне до своїх. Фото Володимира ЗАЇКИ

Туристам нагадують,  зокрема, про київський  Гідропарк на Дніпрі, який влітку стає «гарячою точкою», де приймають сонячні ванни українські красуні. «Ті, хто вважає, що красиві жінки нецікаві і банальні, зможуть спростувати цю теорію. Жінки в країні добре освічені і завжди готові підтримати розмову про літературу чи філософію», — пише Travelers Digest.

ЗНАЙ НАШИХ!

Повний перелік десяти міст з найкрасивішими жінками світу за версією туристів має такий вигляд:

1. Київ, Україна
2.
Стокгольм, Швеція
3.
Нью-Йорк, США
4.
Буенос-Айрес, Аргентина
5.
Варна, Болгарія
6.
Москва, Росія
7.
Тель-Авів, Ізраїль
8.
Амстердам, 
9.
Сеул, Південна Корея
10.
Монреаль, Канада