ФУТБОЛ. 13-річний вихованець дитячо-юнацької спортивної школи київського «Арсенала» Артем Деревяго пройшов відбір в юнацький табір італійського «Мілана». Про це йдеться на офіційному сайті «канонірів».

У вересні в школі італійського гранду зберуться талановиті гравці з 40 країн світу. Минулого тижня тренери-селекціонери «Мілану» переглянули 720 українських футболістів, серед яких були обрані два щасливчика, передає ТСН.

Нападник «канонірів» Домінік Адійя, який перейшов в столичний клуб з «россонері» зазначив, якщо хлопця помітили, то у нього справді є талант.

«Я дуже радий за цього хлопчину. Це великий шанс для його майбутньої кар'єри. Побувати в сім'ї «Мілана» – це неймовірний досвід. Для нього головне включити всю свою увагу і вчитися.

У «Мілана» чудова дитяча школа, і якщо він докладе максимум старань, то тренери зможуть багато чого йому дати. Зазначу, оскільки його помітили, значить талант у хлопця справді є», – поділився Адійя.

Зазначимо, що «Юнацький табір «Мілана» є офіційною тренувальною базою Молодіжної секції клубу, яка організовує навчання талановитих дітей в різних країнах світу.