Одними з перших, до кого у Харкові завітав Дід Мороз зі Снігуронькою, стала дітвора переселенців з Донецької та Луганської областей, що мешкають у модульному містечку.

На невеличкому майданчику біля компактних модульних будиночків розгорнулося дивовижне свято. Малеча разом зі своїми старшими друзями та батьками завзято водила хороводи навколо  ялинки-красуні, декламувала вірші, співала пісні. Старалися від душі, бо ще не встигли призабути святкові розваги в День Святого Миколая. За такий теплий прийом, не боячись навіть підтанути, новорічні гості почастували дітлахів ласощами.

Волонтер Олена Козир, яка також мешкає в модульному містечку, похвалилася, що свято ялинки організували за сприяння адміністрації Комінтернівського району.

Олена також розповіла, що волонтери почали тісно співпрацювати з психологами і розробили проект з реабілітації дітей з сімей переселенців, наголосивши, що дітям важче, ніж дорослим, звикати до мирного життя, тому їх потрібно більше творчо розвивати, проводити для них різні пізнавальні заходи. Особливо такі заходи важливі й потрібні тут, в модульному містечку, де мешкає майже 200 дітей.