Неймовірна енергетика, своєрідність колориту, первозданна краса природи – все це та багато іншого ви можете зустріти відпочиваючи в санаторіях Трускавця. Нині, бальнеологічні санаторні комплекси цього міста користуються великою популярністю серед відпочиваючих. Якщо вірити офіційній статистиці, щорічно це курортне місто відвідує понад чверть мільйона відпочиваючих. І це не дивно, адже з кожним роком, інфраструктура міста активно розвивається, курорт поповнюється новими чудовими комплексами і оздоровчими центрами. Серед великої кількості комплексів кожний охочий може вибрати саме той, який найбільше відповідає його основним вимогам.

Санаторій Трускавець – це найбільш оптимальний та правильний варіант для тих, хто хоче вилікувати різноманітні захворювання. Для відпочиваючих, тут функціонують як пансіонати, так і готельні комплекси. Серед великої кількості організацій ви з легкістю зможете знайти першокласні СПА-готелі з гарними відгуками та віллами, наприклад, «Риксос-Прикарпаття», «Лісова Пісня», «Шале Грааль», серед більш бюджетних варто зазначити «Карпати», «Шахтар», «Весна», «Кристал» та «Алмаз».

До основних переваг подібних комплексів необхідно віднести – першокласний, європейський сервіс, широкий комплекс різноманітних процедур, помірна та доступна кожному вартість путівки. Необхідно також зазначити те, що всі санаторні комплекси функціонують згідно унікальних та оригінальних направлень і авторським методикам терапії. При цьому, в загальну вартість путівки входять усі необхідні процедури.

З якими захворюваннями вам допоможуть впоратися санаторні комплекси Трускавця?

Багата та потужна терапевтична база Трускавецьких санаторіїв дозволяє щорічно оздоровлювати велику кількість відпочиваючих з широким спектром захворювань. При цьому трускавецькі здравниці відвідують не лише українці, але й іноземні туристи. Кожний окремо взятий санаторний комплекс пропонує своєму клієнту широкий та багатий комплекс медичних та оздоровчих процедур, унікальні та неповторні програми реабілітації для всього організму. Варто також зазначити ту особливість, що кожний окремо взятий санаторний комплекс відрізняється першокласним обслуговуванням, уважним та ввічливим персоналом та має свій рейтинг.

Санаторії, які знаходяться на території Трускавця спеціалізується на лікуванні різноманітних захворювань, наприклад:

• сечостатевої системи, а саме таких захворювань як цистит, сечокам’яна хвороба та інші;

• травної системи – гепатити, гастрити, виразкові хвороби, панкреатити тощо;

• дихальної системи – астми, бронхіти, фарингіти та багато інших;

• захворювання шкіри – екзема, псоріаз, себорея, алергія;

• порушення обміну речовин в організмі

• цукровий діабет.

Кожному клієнту необхідно також знати про те, що в основі оздоровлення лежить не лише бальнеотерапія, але й використання різноманітних медичних підходів під час оздоровлення. Але все ж таки незамінним елементом під час оздоровлення є прийом води з мінеральних джерел, таких як «Нафтуся», «Софія», «Юзя» та багато інших. Більшість санаторних комплексів мають власні бювети з цілющою мінеральною водою, яку споживають відпочиваючі. При цьому, варто зазначити те, що трускавецька вода не має аналогів в усьому світі та славиться своїми неперевершеними цілющими характеристиками.

Не втрачайте часу, замовляйте путівку до санаторію прямо зараз за вигідною ціною. Лікування тут відбувається за спеціально розробленою та правильно складеною програмою.

Ціни для відпочинку в санаторіях Трускавця доступні кожному клієнту.