У штаб-квартирі Світової організації торгівлі у Женеві вперше з моменту приєднання нашої країни до СОТ у травні 2008 року відбувається огляд торговельної політики України.

Наша делегація, яку очолює заступник міністра економічного розвитку і торгівлі — торговий представник України Наталія Микольська, братиме участь в обговоренні двох ключових документів, які інформують про стан майже всіх галузей економіки України: Звіту Секретаріату СОТ і доповіді уряду про торговельну політику. Вони є комплексним оглядом розвитку економіки України за останні роки.

«Огляд торговельної політики України стане підсумком майже дворічної підготовчої «домашньої» роботи, проведеної командою Мінекономрозвитку спільно з іншими органами та експертами Секретаріату СОТ, — цитує слова Наталії Микольської прес-служба відомства. — Можемо зауважити інтерес до цього заходу членів СОТ, які надають серйозну увагу забезпеченню Україною транспарентності її торговельного режиму, про що свідчить і значна кількість запитань — 450».