НА ФІНІШІ. УЄФА позитивно оцінює стан готовності України до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це за підсумками засідання Наглядової ради УЄФА у Ньоні заявив віце-прем’єр-міністр — міністр інфраструктури Борис Колесніков.

За його словами, європейські футбольні функціонери задоволені прогресом, якого наша країна досягла за останні роки. «Оцінка УЄФА загалом позитивна. Хочу зазначити, що два роки тому ми почувалися набагато гірше після подібного засідання Наглядової ради. В цілому залишилося кілька штрихів, які потрібно доробити, але це абсолютні дрібниці», — повідомив Борис Колесніков.

Він наголосив, що президент УЄФА Мішель Платіні висловив стовідсоткову впевненість у тому, що Україна вирішить усі дрібні питання підготовки до чемпіонату. Крім того, з 2 травня в країнах, що приймають чемпіонат, працює операційний директор УЄФА Мартін Каллен, який надасть останні рекомендації організаторам турніру, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.