Днями чи не весь пострадянський простір насмішила новина про крадіжку жіночої сумочки у прибиральниці Газпрому вартістю 26 тисяч доларів. Широкий загал переважно обговорював зарплату потерпілої на такій «престижній» посаді, а модниці заздрили гарному та стильному аксесуарові, який змогла собі придбати ця жінка.

Аби заспокоїти українських панянок, які хочуть виглядати не гірше московитки, радимо звернути увагу на продукцію Michael Kors. У нинішньому сезоні сумки цього бренду заслуговують на увагу, адже окрім якості, що має неабияке значення, їх вирізняєунікальний дизайн та універсальність.

Цьогорічна колекція переповнена яскравими та модними моделями, які визнають взірцем елегантності. Разом з тим вони не позбавлені практичності та міцності. Сумочки виготовляють з високоякісної шкіри. У них зручні відділення, що робить їх незамінними як для сімейних вихідних та шопінгових походів, так і дляофісних буднів. Адже попри чималу місткість, такі сумочки мають досить привабливий вигляд і гармоніюють з будь-яким нарядом. Вони підійдуть і для прогулянки, і для ділової зустрічі.

Купити оригінальні жіночі сумки майкл корс за відносно доступними цінами можна в інтернет-магазині й отримати в будь-якому місті України, скориставшись кур’єрською доставкою чи послугами Нової пошти. Якщо товар не сподобався або ж не підійшов, його можна повернути протягом двох тижнів при наявності чека та всіх бірок.

Такого сервісу, а тим паче вибору товару, були позбавлені не лише стародавні єгиптяни, де, як стверджують історики, з’явилися перші сумочки, а й значно пізніші покоління землян. У середньовіччі жінки носили все необхідне в одязі, ховаючи сумочки-мішечки в його численних складках. Трохи пізніше аксесуар вже не приховували, а носили на поясі як жінки, так і чоловіки. На портретах періоду Ренесансу це зафіксували художники.

Щоправда, мода на сумки дещо похитнулася у XVII столітті, коли в одязі європейців з’явилися кишені. Однак сумочки все ж встояли. Зокрема їх популярний вид – ридикюль (сумочка з оксамиту і мережива, з багатьма прикрасами) набув поширення у середині XVIII початку XIX століть.

З появою залізниці у XIX столітті з’явилася перша дорожня сумка – саквояж. Тобто практично кожна епоха створювала власний стиль сумок. У наш час їх розмаїття вражає.

Лариса БІЛОКІНЬ
для «Урядового кур'єра»