ВИСТАВКА. У парламенті Болгарії в середу відкрилася фотовиставка, присвячена 20-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною і РБ. Експозиція складається з фотознімків інформаційних агентств УКРІНФОРМ і БТА. 

Про це повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу в Болгарії.

«Фотознімки з архівів УКРІНФОРМу і Болгарського телеграфного агентства розповідають про різні політичні, культурні та спортивні події за участю українських і болгарських керівників, політиків, спортсменів», – сказав на відкритті посол України в Болгарії Микола Балтажі.

Він подякував керівництву Народних зборів Болгарії і Почесним консулам України в Пловдиві та Русе за організацію цієї виставки.

Серед експонатів виставки – протокол про встановлення дипломатичних відносин між Україною і Болгарією, підписаний 13 грудня 1991 року, а також фотографія керівників УКРІНФОРМу і БТА, які підписують договір про співробітництво між двома інформаційними агентствами.

Першими відвідувачами виставки стали депутати Народних зборів Болгарії, учасники міжпарламентських дебатів, присвячених 20-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною і Болгарією, а також старшокласники зі шкіл Плевена, яких у столиці знайомили з роботою парламенту.