ЄВРО-2012. Україна не має проблем із наповненістю стадіонів. Усі чотири стадіони, які готуються прийняти 16 матчів Євро-2012,  будуть заповнені на 100%.Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

На цьому наголосив на прес-конференції в Києві директор турніру в Україні Маркіян Лубківський. На його переконання, якщо одна сторона матчу за квотою федерацій не викупляє всі квитки, тікети звільняються для фанів другої національної команди. Така технологія буде застосована до матчів і в Україні, і в Польщі. 

Про те, що заповнюваність українських стадіонів не відстає від польських, підтвердив і операційний директор Мартін Каллен. «Наразі у продажі залишилось дві категорії квитків на матчі в Україні – це пакети корпоративної гостинності за дорогими цінами, призначені для компаній і корпоративних клієнтів, а також квитки для простих вболівальників, яких залишилась невелика кількість. Щодо першої категорії тікетів – їх розпродаватимуть ще протягом двох місяців. Для розповсюдження перепусток для фанів буде проведено відкритий додатковий  розпродаж на офіційному сайті УЄФА. Він стартує в квітні, після завершення етапу оплати за квитки за квотою національних федерацій. Ми подивимось, скільки тікетів залишилось вільними і оголосимо розпродаж», – підкреслив Мартін Каллен.

Він додав, що за попередніми даними, в Україні  додатково продаватимуть квитки на деякі матчі в Києві, Донецьку та Харкові.