ПОДІЯ. Прем’єр-міністр Микола Азаров взяв участь у відкритті Камерної сцени ім. С. Данченка Національного академічного драматичного театру імені І. Франка. «Для театрального життя нашої країни відкриття цієї сцени найвідомішого театру — величезна подія», — сказав глава уряду.

Водночас Прем’єр-міністр із прикрістю констатував, що будівництво Камерної сцени театру імені І. Франка тривало дуже довго. «Мені шкода втрачених років. Коли Богдан Ступка прийшов до мене та розповів... Я не звик, щоб такі об’єкти будувалися протягом 23 років — вони мають будуватися максимум за рік», — зазначив Микола Азаров.

Він підкреслив, що уряд приділятиме максимальну увагу розвитку культури. «Турбота про наше культурне життя, розбудова інфраструктури та створення умов для того, щоб висока культура була доступною людям, — це наше серйозне завдання, і ми приділятимемо йому максимальну увагу», — цитує слова Миколи Азарова департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

У свою чергу художній керівник Національного академічного драматичного театру імені І. Франка Богдан Ступка подякував Прем’єр-міністрові за те, що уряд організував завершення будівництва нової сцени. «Дозвольте мені від імені присутніх у цій залі, від імені глядачів, від української театральної інтелігенції подякувати вам, Миколо Яновичу, за те, що ви зробили прекрасний подарунок для всіх нас», — сказав він.