ТРАГЕДІЯ. Як мінімум 9 осіб загинули в результаті ще одного ДТП, яке сталося за останні два дні в Непалі. Автобус з'їхав з дороги і впав у річку. 

Про це в понеділок з посиланням на місцеву поліцію повідомляє Бі-бі-сі.

«У Непалі автобус з'їхав з дороги і впав у річку, внаслідок чого загинули як мінімум 9 осіб», – говориться в повідомленні.

На місці події тривають рятувальні роботи. «Ми витягли з місця події 6 тіл загиблих і троє людей, які отримали серйозні травми, померли в госпіталі в Катманду», – сказав поліцейський Нараян Прасад Чалізе. «Інші 17 потерпілих проходять лікування», – продовжив він. Наразі причини аварії з'ясовуються.

ДТП на гірських дорогах Непалу, які утримуються у поганому стані, трапляються часто. Крім цього, непальські автобуси часто переповнені пасажирами.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, у неділю 15 липня на заході Непалу сталося ДТП – автобус з 120 паломниками-індуїстами втратив управління і з'їхав у канал. Автобус прямував у населений пункт Трівені для участі в релігійних урочистостях. Мінімум 34 людини загинули. Попередньою причиною аварії називається управління автобусом у нетверезому стані.