Наш час можна назвати ерою фаблетів – девайсів, що є гібридами традиційних смартфонів та планшетів. Правда, тримати в руці величезний пристрій не завжди зручно. То де ж межа? Яку діагональ дисплея можна назвати оптимальною для користування?

Фахівці вважають: найкращим варіантом за ергономікою і нешкідливістю для здоров'я є п’ятидюймовий екран.

Про переваги: чому користувачів приваблюють великі екрани

Чому варто звернути увагу на пристрої саме з такими розмірами екрана, зараз розглянемо. А ось купити найкращі смартфони з п'ятидюймовим екраном можна в moyo

1. Зручність

Отож, розмір у п'ять дюймів є золотою серединою, оскільки саме такого дисплея достатньо для комфортного перегляду візуального контенту, але недостатньо, щоби перетворити телефон у девайс, який незручно тримати в руках. До того ж, якщо модель є безрамковою, то й виглядає елегантною, у жодному разі не громіздкою.

2. Більші можливості

Якість картинки на телефонах з великим екраном суттєво відрізняється від якості картинки на менших екранах. Насиченість, контрастність, деталізація – те, чого так не вистачає мобільним пристроям з мініатюрними дисплеями.

3. Відсутність шкоди

Сучасні користувачі все ще відчувають на собі вплив старих як світ залякувань, міфів щодо згубного впливу смартфонів, телевізорів та інших девайсів на органи зору. Звичайно, якщо цілодобово тримати перед очима мобільний пристрій із максимальними налаштуваннями підсвітки, можливі неприємні наслідки. Грамотне використання смартфонів з п'ятидюймовим дисплеєм повністю виключає вірогідність виникнення подібних проблем.

4. Можливість перегляду кінофільмів

Дивитися кіно на маленькому екрані – незручно і досить складно. Необхідно вдивлятися у кожен кадр, щоб розгледіти принаймні обличчя персонажа. Ця проблема зникає відразу після придбання п’ятидюймового телефона – на великому екрані героїв, їхні дії та навіть пейзажі завжди чітко видно.

5. Насолода для геймерів

Більшість популярних ігор чудово адаптується саме до п'ятидюймових екранів, оскільки пристроїв саме з такими розмірами на ринку представлено найбільше.

Знайти свій ідеальний смартфон з п’ятидюймовим екраном, широкими функціональними можливостями та оптимальним співвідношенням ціни та якості можна тут.