ПАТ «Укрзалізниця» розширює мережу залізничного сполучення з країнами Європейського Союзу.

Так, з 18 березня запроваджує пряме безпересадкове сполучення між Києвом і Бухарестом (Румунія). Безпересадковий вагон Київ – Бухарест курсуватиме в складі поїзда № 117 «Буковина». Він відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський по п’ятницях о 20:05 і прибуватиме до Бухареста наступного дня о 22:48.

Зворотно безпересадковий вагон відправлятиметься з Бухареста по неділях о 06:15 та прибуватиме до Києва наступного дня о 08:06. Курсування цього вагона забезпечить сполучення між багатьма містами України та Румунії. Зокрема, він буде зручний для мешканців і гостей Вінниці, Хмельницького, Чернівців, Кам’янця-Подільського й інших населених пунктів на шляху поїзда. Серед зупинок на території Румунії – Сучава, Аджуд, Роман, Бакеу й інші станції, повідомляє Укрзалізниця.

Вже сьогодні з України залізничним транспортом можна доїхати до Будапешту, Вроцлава, Варшави, Вадул Сирету, Братислави, Кошице, Праги та інших міст Європи.

Квитки на зазначені поїзди можна придбати у залізничних міжнародних касах. Більш детальну інформацію щодо курсування безпересадкового вагону сполученням Київ – Бухарест можна отримати на офіційному сайті ПАТ «Укрзалізниця» та за телефоном довідки: (044) 309-70-05.

Експрес