Без деяких благ цивілізації сьогодні важко уявити своє життя. Приміром, як можна обійтися без електрики і всього, що з нею пов’язане? Щоправда, сьогодні мало хто знає, що від її першовідкривача (грецького філософа Фалеса), який у VII столітті до н.е., потерши об шерсть бурштин, спостеріг, що той притягує до себе легкі предмети і до 1663 року, коли магдебурзький бургомістр Отто фон Геріке створив електростатичну машину, пройшли віки. І хоча через значно менший проміжок часу (всього 66 років потому) англієць Стівен Грей провів досліди з передавання струму на відстань, усі ці великі люди немало здивувалися б, якби у машині часу потрапили в сучасний інтернет-магазин «Електрика-шоп» і побачили, яке широке застосування нині має їхній винахід.

Оскільки «Електрика-шоп» є мультибрендовим магазином з власним складом і логістичною системою, тут справді є чим потішити клієнтів. Найвибагливішого покупця зробити свій вибір саме тут, переконає сам лише перелік виробників товару – найвідоміших світових торгових марок (Legrand, Abb, Schneider Electric, Moeller-Eaton, Siemens, Hager, Theben, Spelsberg, Merten, Jung, Osram, Philips).

І це далеко не весь список визнаних у світі виробників електротоварів. Вони пропонують різноманітне модульне обладнання (автоматичні вимикачі, диференційне реле, контактори, таймери, датчики руху), кабельно-провідникову продукцію, найрізноманітніші джерела світла (від прожекторів металогалогенних до растрових світильників та led-освітлення).

Знайомство з магазином електротоварів рекомендують розпочати з виставкового залу, де представлені зразки електротехнічної продукції, або з віртуальної вітрини, де пропонується її найширший асортимент. Якщо обрали другий варіант, то завдяки простому меню сайту і зручній навігації зможете не лише ознайомитися з повним переліком запропонованого товару, а й купити електрику онлайн, зробивши замовлення на сайті інтернет-магазину «Електрика-шоп». До послуг відвідувачів також розділ електроінсталяційних виробів, де представлені майже всі популярні дизайнерські колекції розеток і вимикачів. Якщо такий широкий вибір спантеличить покупця, зорієнтуватися йому допоможе консультант, який при потребі навіть може приїхати до дому, прихопивши з собою зразки, аби на місці визначитися, що найбільше підходить у кожному конкретному випадку.

Не варто переживати й за якість продукції. Вона гарантована не лише брендом уже згаданих всесвітньо відомих виробників, а й відповідає всім чинним нормам та стандартам, має сертифікати відповідності відомих незалежних лабораторій і до того ж поставляється з офіційних представництв компаній-виробників в Україні. Вся продукція не лише відповідно укомплектована, а й супроводжується інструкціями та має гарантію виробника.

Не менш важливим є й той факт, що в магазині діє гнучка система знижок від 10 до 25%. Інтернет-магазин «Електрика-шоп» разом з компаніями-виробниками з рекламною та маркетинговою метою постійно проводять акції, під час яких знижують ціни на різні групи товарів. Причому тут вигідно купувати товар як поштучно, так і оптом. До послуг тих, кому потрібні партії товару - спеціальний розділ оптового відділу.

Микола ДРОБОТ
для «Урядового кур’єра»