Черговий злочин скоїв, засвідчивши моральну ницість та кволість душі, один із жителів Тернополя. Він уже відповідав перед законом за крадіжки та зберігання наркотиків. Проте, схоже, зі злочинним минулим так і не розпрощався. Тепер він знову спокусився на чуже — на пожертви.

У супермаркетах стоять скриньки для допомоги бійцям АТО. 31-річний чоловік, щойно продавець відвернулась, поцупив таку скриньку з доброчинними коштами. Триста гривень зловмисник згодом витратив на власні потреби. Крадія міліціонери затримали.

Як каже начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області Сергій Крета, встановлено, що підозрюваний причетний до скоєння цілої серії крадіжок скриньок із грошима для українських воїнів. І ось під час чергового злочину його зафіксувала камера відеоспостереження. Згодом аналізуючи відеозаписи, міліціонери зауважили, що особливий інтерес до пожертв виявляла одна і та сама особа. Тепер її дії слідчі кваліфікують за частиною 1 статті 185 ККУ — крадіжка.