У прифронтовій Попасній відбувся другий районний фестиваль найулюбленішої української страви — борщу. Яскраво, колоритно, з гумором і смаком об’єдналися для святкування колективи сільських громад, міської й районної ради, приватних і державних підприємств Попаснянського району. Гості свята дізналися про традиції приготування борщу, історичне походження назви страви, безліч рецептів і секретів приготування від господинь. За свідченням гостей, найкращий борщ готують на Луганщині. «Визначено переможців, чий борщ смакував найкраще. Але головне, що такі заходи згуртовують людей на спільних цінностях, традиціях, спілкуванні», — каже заступник голови Луганської ОДА Ольга Лішик, яку запросили бути членом журі фестивалю. За її словами, учасники підготували на оцінку журі й для пригощання гостей понад 400 літрів української страви на 15 смаків. Усе з’їли з великим задоволенням.

Фото з мережі Фейсбук