КАЗНА

Податки, перераховані ПАТ КБ "ПриватБанк" у 2010 році до бюджетів різних рівнів та фондів, становлять 890,012 млн грн. Зокрема, 75 млн грн - податок на прибуток і 9,3 млн грн - ПДВ. За 2010 рік сума податків, сплачених "ПриватБанком", на 10% перевищила загальну суму, сплачену банком у 2009 році.

"Чим краще працює банк, тим більше ми платимо податків, тому 25 годин на добу ми працюємо над створенням нових послуг для наших клієнтів", - прокоментував ситуацію голова Правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет.

Для порівняння, сума податків, перерахованих "ПриватБанком" у 2010 році до бюджетів і фондів, дорівнює третині сукупного бюджету ділового центру України - міста Дніпропетровська, де і розташований Головний офіс "ПриватБанку". Приблизно стільки ж коштів (875 млн грн) потрібно для будівництва стадіону у Львові до Євро-2012. Любителям інтернет-спілкування буде цікаво дізнатися, що податків, перерахованх "ПриватБанком", вистачило б на придбання популярної соціальної мережі "Однокласники. ru", приблизну вартість якої вказано в Інтернеті.