СПІВПРАЦЯ

Під головуванням Міністра Кабінету Міністрів Анатолія Толстоухова відбулося засідання правління Товариства "Україна-Росія", на якому було порушено питання легалізації обласних організацій товариства. На сьогодні зареєстровано 14 регіональних організацій і до 5 листопада буде легалізовано товариства у всіх областях України, повідомляє департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну.

Крім того, було розглянуто питання проведення 5-ї Всеукраїнської конференції Товариства "Україна-Росія". "Ми пропонуємо провести конференцію у другій половині лютого наступного року. Це буде завершення певного етапу роботи товариства. Це буде певний підсумок і звіт, що ми зробили", - підкреслив Анатолій Толстоухов. Він наголосив, що протягом листопада всі члени правління повинні висловити свої пропозиції щодо вагомих проектів на наступний рік і в січні надати плани роботи на 2011 рік.

Пізніше на установчих зборах Товариства "Україна - Росія" було прийнято рішення про створення Київської організації цієї структури. Міністр Кабміну наголосив, що новостворений осередок має активно працювати з сусідами на всіх рівнях: центральному, регіональному, муніципальному, особистому.