ОМАНА

Антимонопольний комітет зобов'язав ТОВ "ІМІДЖМЕЙЛ" (м. Київ) припинити поширення неправдивої інформації. Як встановили фахівці Комітету, компанія, що реалізує, зокрема, косметичну продукцію шляхом поштових замовлень, поширювала неправдиві відомості про свою діяльність на власному веб-сайті.

Зокрема, на Інтернет-сторінці зазначалося, що загальний призовий фонд за усі роки існування "ІМІДЖМЕЙЛ" становить близько 1 млн грн, що були виплачені переможцям. Однак у ході дослідження виявлено, що станом на жовтень 2010 р. компанія витратила на подарунки для споживачів лише 220 тис. грн.

Крім того, розповсюджена інформація про багаторічний досвід роботи та п'ятирічний відкритий діалог з кращими фармацевтами, лікарями, клієнтами та партнерами. Проте компанія зареєстрована в 2008 році, а інформація про співпрацю з лікарями не має документального підтвердження.

На вимогу Комітету компанія має припинити поширення недостовірних відомостей про свою діяльність, змінивши відповідну інформацію на Інтернет-сайті, повідомляє прес-служба відомства.