РОЗВИТОК. На зустрічі з Віктором Януковичем голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доповідав про масштабні проекти, заплановані в рамках стратегії розвитку Києва.

«Ми обговорювали плани розвитку міста, які реалізовуватимуться за підтримки Президента та уряду в 2012 році», — сказав посадовець по завершенні зустрічі. Вони тісно пов’язані з розвитком інфраструктури, будівництвом нових підземних шляхів, мостових переходів та нових станцій метрополітену.

«Я доповів про напрацювання щодо початку реалізації таких проектів і отримав підтримку Президента», — зазначив голова КМДА, додавши, що глава держави доручив йому активно працювати в напрямку соціально-економічного розвитку міста.

Окрім цього, порушувалися питання соціального захисту громадян, які потребують першочергової підтримки від місцевої та державної влади.

А доповідь голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Вілкула була присвячена минулорічним результатам роботи.

Вже по завершенні зустрічі з Президентом голова Дніпропетровської облдержадміністрації повідомив, що йшлося здебільшого про економічну, соціальну та гуманітарну сфери, а також про плани на 2012 рік.

Розповів Олександр Вілкул і про отримані від Віктора Януковича завдання. «Президент звернув увагу на питання розвитку регіону, покращення інвестиційного клімату. Глава держави поставив завдання з реалізації інфраструктурних об’єктів… Також це низка серйозних завдань у сфері економіки щодо залучення інвестицій, зростання виробництва, заробітних плат та соціальних гарантій», — пояснив він.

Як повідомляє прес-служба Президента, у ході зустрічі глава держави наголосив на важливості розв’язання проблем у галузі освіти та охорони здоров’я (нині в Дніпропетровській області реалізовується один із пілотних проектів у рамках реформування медичної сфери). «Серйозні завдання стоять у сфері освіти. Зокрема це забезпечення дітей місцями в дитячих садках. У цьому контексті Президент дав доручення до кінця поточного року вирішити питання з чергами», — додав посадовець. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»