ФУТБОЛ. У вівторок вранці київське «Динамо» чартерним рейсом з аеропорту Бориспіль вирушило до Португалії, де в середу «біло-блакитні» проведуть матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Порту», повідомляє Gazeta.ua.

У майбутньому поєдинку, у відсутність головного тренера української команди Олега Блохіна, діями динамівців знову керуватиме Олексій Михайличенко, який прийняв рішення залучити на цей матч 20 виконавців, 18 з яких складуть заявку на гру з «Порту».

Повний перелік гравців «Динамо», які вирушили до Португалії, виглядає таким чином:

Воротарі: Олександр Шовковський, Максим Коваль, Денис Бойко.

Захисники: Бетао, Тарас Михалик, Тайє Тайво, Євген Хачеріді.

Півзахисники: Мігель Велозу, Огнен Вукоєвич, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Ніко Кранчар, Андрій Богданов, Лукман Аруна, Мілош Нінкович.

Нападники: Андрій Ярмоленко, Артем Мілевський, Браун Ідейе, Адмір Мехмеді, Марко Рубен.

Через травми в Києві залишилися відразу четверо футболістів «Динамо» - захисники Даніло Сілва і Леандро Алмейда, півзахисник Дуду, а також нападник Раффаель. Зате повернувся в стрій захисник Бетао, який відновився після пошкодження і який, нагадаємо, пропустив суботній поєдинок чемпіонату України з «Металістом».

Що стосується перебування «Динамо» в Порту, то у вівторок «біло-блакитні» проведуть тренування на полі стадіону «Драгао», де і відбудеться прийдешній поєдинок. Перед початком цього заняття виконуючий обов'язки головного тренера киян Олексій Михайличенко дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Нагадаємо, що матч між «Порту» і «Динамо» відбудеться 24 жовтня. Початок зустрічі - о 21:45 за київським часом. Пряма телетрансляція - на каналі 2+2.