ЗЛОЧИН. Житель міста Олександрія Кіровоградської області купив будинок з трупом 29-річного господаря. 

Про це повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу в управлінні МВС України в Кіровоградській області.

«Чоловік кілька місяців тому придбав садибу і вирішив зробити ремонт у гаражі. У приміщенні він відчув сторонній запах та одразу ж повідомив про свої підозри до органів внутрішніх справ. На дні оглядової ями гаража правоохоронці виявили напівскелетований труп чоловічої статті, загорнутий у поліетилен», – зазначається в повідомленні.

Працівники міліції встановили особу загиблого. Ним виявився 29-річний господар будинку. Оперативно-розшукові заходи дали змогу вийти на підозрюваного. Ним виявився 46-річний олександрієць.

Попередньо встановлено, що чоловіки разом розпивали спиртні напої вдома у потерпілого. Між ними виникла сварка, у ході якої гість побив хлопця, виніс тіло в гараж та закопав у ямі.

Оскільки потерпілий проживав один, а інші родичі мешкали за кордоном, ніхто не повідомив про зникнення чоловіка до міліції. Згодом домоволодіння продали, і не один раз.

За словами першого заступника начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександра Козловського, за фактом вбивства порушено кримінальну справу. Підозрюваного затримано.