КАДРИ. Президент Віктор Янукович доручив генеральному директору Державного концерну «Укроборонпром» Дмитру Саламатіну опрацювати питання щодо залучення молодих спеціалістів до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Про це йшлося під час зустрічі Президента і гендиректора «Укроборонпрому» у Криму, де глава держави перебуває у робочій відпустці. 

У розмові з Дмитром Саламатіним Президент наголосив, що потрібно зацікавити випускників залишатися працювати в Україні. Адже зараз середній вік працівників на підприємствах вітчизняного ОПК становить близько 55 років.

Гендиректор «Укроборонпрому» доповів Президентові про стан справ у галузі. Зокрема про технологічне переоснащення оборонно-промислового комплексу, повідомляє прес-служба глави держави.

У зв’язку із цим Віктор Янукович звернув особливу увагу на важливість активної взаємодії підприємств ОПК і науки. Він доручив гендиректору «Укроборонпрому» забезпечити активне впровадження новітніх вітчизняних наукових розробок у виробництво.

Віктор Янукович та Дмитро Саламатін також обговорили питання налагодження ефективної взаємодії підприємств, що входять до складу Державного концерну «Укроборонпром». Президент доручив співрозмовнику забезпечити сувору фінансову дисципліну на підприємствах концерну.